14.3 C
Amposta

Imagina Ràdio impulsa una campanya per a recollir joguines noves pels infants més vulnerables per Nadal

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Nadal és una època molt il·lusionant per a gairebé tothom, però sobretot per a les criatures. Malgrat això, no ho és tant per a les famílies més vulnerables i que pateixen dificultats econòmiques. Per apropar la màgia del Nadal a aquestes famílies, Imagina Ràdio dona el tret de sortida el dilluns 14 de novembre a la campanya solidària “Joguines solidàries” sota el lema “Per un Nadal ple de joguines i regals”.

Vídeo de la campanya

Aquesta iniciativa, organitzada per Imagina Ràdio i amb el suport del Setmanari L’EBRE, pretén recaptar joguines noves per entregar-les a Càritas i aconseguir que els regals nadalencs també arribin als nens i les nenes de les famílies més vulnerables.

Tothom pot donar joguines noves per aconseguir que aquesta campanya solidària sigui un èxit. Només fa falta que es porti una o més joguines noves a les instal·lacions d’Imagina Ràdio a Tortosa, al carrer Rosa Maria Moles, número 2, baixos. Les joguines es poden portar de dilluns a divendres de 9 del matí fins a les 6 de la tarda, del 14 de novembre fins al 20 de desembre.

Cartell de la campanya solidària d’Imagina Ràdio “Joguines solidàries”

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -