14.3 C
Amposta

Expotour Itinerant, l’exposició de macrodiorames, s’estrena aquest dissabte a Móra la Nova

Una exposició amb les 7 Meravelles del Món Antic creada per l’artista Ramón Colomer

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Móra la Nova (Ribera d’Ebre) acull des d’aquest dissabte, 2 de desembre, l’assaig general d’Expotour Itinerant, l’exposició de macrodiorames única al món creada per l’artista Ramón Colomer. L’exposició inclou 600 m² plens d’experiència, emocions i sensacions.

Una gran pantalla, 2 espectacles amb multitud d’efectes especials, 10 diorames amb les 7 Meravelles del Món Antic i els sistemes més moderns d’àudio guia. L’exposició es podrà veure fins el 14 de gener 2024 i es podrà visitar a l’Espai7 Centre de Convencions (carrer Ametllers 10-12).

L’aforament és limitat, així que s’aconsella fer una reserva d’entrades al web expotouritinerant.com i aconseguir així descomptes i preferència d’accés.

Expotour Itinerant és una exposició itinerant que recorrerà Europa en els pròxims anys. Per al seu transport, seran necessaris 5 tràilers. En aquesta edició a Móra la Nova es realitzarà un assaig general.

La intenció és valorar tot el funcionament que comporta l’organització i gestió de l’esdeveniment, per tal d’estar preparats per a la gran inauguració oficial que se celebrarà el juny de 2024. A partir d’aquell moment, l’exposició viatjarà per Espanya i serà el desembre de 2024 quan començarà una gira pel nord d’Europa durant un mínim de tres anys.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -