14.3 C
Amposta

Esquerra la Ràpita lamenta el tancament de la piscina municipal i reclama responsabilitats

Èrika Ferraté: “No és acceptable que els mateixos tècnics que van validar el projecte favorablement, ara diguin que s’ha de tancar”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Esquerra la Ràpita ha demanat els informes tècnics que justifiquen aquest tancament anunciat pel Govern municipal, informes que han estat rebuts de manera incompleta, per la qual s’ha reclamat que li sigui facilitada la documentació que manca.

A méstambé ha exigit les responsabilitats, tècniques corresponents, perquè els informes tècnics que van permetre l’aprovació del projecte eren favorables. “No és acceptable que els tècnics municipals validessin favorablement l’aprovació del projecte, que fessin la seva supervisió durant l’execució de l’obra, i ara diguin que hi ha una errada i indiquin el tancament de la piscina”, ha explicat Èrika Ferraté, portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament. De fet, aquest projecte no ha contemplat mai cap variació en la instal·lació de ventilació, i per tant disposava de la ventilació que ja tenia la piscina amb l’anterior coberta.

Ferraté ha recordat que el projecte fou informat favorablement pels tècnics municipals, per la qual cosa, ERC considera inacceptable el tancament indefinit sense unaprevisió de reobertura. Per això, “hem demanat els informes tècnics complets que justifiquen aquest tancament i, si és el cas, reclamem actuar davant la responsabilitat tècnica que ens ha conduït a una situació inacceptable per a la ciutadania rapitenca”, ha afirmat.

Des del grup d’Esquerra també s’ha lamentat la falta de capacitat que té l’actual govern municipal per a gestionar projectes, o resoldre problemàtiques sobrevingudes, ja que han esperat fins al final de l’estiu per a comunicar el tancament indefinit de la piscina, deixant a centenars d’usuaris sense cap alternativa. “És imprescindible trobar solucions a curt termini”, ha manifestat la regidora.

Esquerra Republicana rebutja les declaracions del senyor Marc Brunet, el qual ha acusat l’anterior govern municipal de posar en risc la seguretat dels usuaris. “És una vergonya que vulgui fer populisme amb un tema tan seriós com és el de la seguretat de la gent”, ha afirmat Èrika Ferraté.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -