14.3 C
Amposta

Entrevista amb el regidor de festes del Perelló, Ruben Cano, sobre l’Abella Rock

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Avui ens acompanya el regidor de festes del Perelló, Ruben Cano, per parlar de l’Abella Rock, una nit èpica plena de música i diversió al cor del municipi.

Bon dia Sr. Cano, podria descriure breument com es presenta la tercera edició d’Abella Rock i quines sensacions teniu des de l’organització amb el cartell?

Teníem moltes ganes de presentar el cartell d’aquesta edició i enguany tornem a apostar, com de costum i seguint l’ADN del festival, per la promoció de la cultura i la música catalana. En aquesta edició, tornem a apostar per grups catalans.

Al cartell d’aquesta edició, observem la presència de grups molt coneguts com Buhos, Xavi Sarrià i Miquel del Roig. Podríem dir que és un cartell que val molt la pena i que ja es poden comprar entrades perquè estan volant, no?

A un mes del festival, estem molt satisfets i contents de com estar anant la venda d’entrades i en com estar anant tot, i esperem que continue així, i que els últims dies ho acabem de petar. Tenim la certesa d’edicions anteriors que les últimes dues setmanes són les més fortes, pel que fa a la venda d’entrades. Ara de moment les entrades estan a 10 €, i a partir del 18 de març pujaran a 12 €.

Pots explicar-nos més sobre l’esdeveniment? Només amb el cartell, ben segur serà una festassa, i a més a més, els preus seran més assequibles aquest any?

L’Abella rock està integrat dins de Firabril, i és un dels plats forts del cap de setmana, tot i que enguany la fira té moltes novetats també com el canvi d’ubicació o la presència d’una nova zona gastronòmica. La nit del 13 d’abril, que serà quan tindrà lloc l’Abella Rock, començarà a les 23 h de la nit amb els concerts en directe que acabaran el dj perellonenc Dijeidepueblo. En resum, serà un bon cap de setmana, i un bon dissabte per passar al Perelló, fent una copa de vi o cava, entre parades de mel, oli, parades artesanes, una zona gastronòmica i concerts, i moltes altres coses. A més, pròximament anunciarem més novetats de la Firabril també, així que podeu estar atents.

Recordem que es poden comprar les entrades a través d’aquest enllaç, i també a l’Oficina de Turisme del Perelló.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -