14.3 C
Amposta

El pressupost del Baix Ebre pel 2022 preveu remodelar la depuradora de Tivenys amb una inversió d’1,1 MEUR

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El president del Consell Comarcal, Xavier Faura, ha presentat als alcaldes aquesta setmana la proposta del pressupost comarcal de 2022 de 21,2 milions d’euros. Els comptes també s’han traslladat als partits de l’oposició del Consell amb l’objectiu de consensuar-lo abans presentar-lo al ple de finals de novembre, quan es preveu la seua aprovació.

Segons ha manifestat Faura, “la proposta de pressupost comarcal continua apostant per la contenció de la despesa, per tal de poder garantir la prestació dels serveis a les persones que realitzem per delegació de competències de la Generalitat i els ajuntaments”.

L’any 2022 es preveu augmentar en 1 milió d’euros les inversions, respecte enguany, fins a 2,8 milions. Entre les principals actuacions hi ha la remodelació de l’estació depuradora d’aigües residuals de Tivenys, amb una partida d’1,1 milions d’euros, l’execució de les obres de sanejament a Vinallop amb un cost de 557.000 euros, la millora de l’eficiència energètica de l’edifici del Consell Comarcal amb un pressupost de 500.000 euros i una inversió de 121.000 euros per renovar l’asfaltatge en diferents trams del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán.

Al pressupost s’ha d’afegir el pressupost de la societat Baix Ebre Innova, que serà de 237.568 euros i el del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO), de 197.500 euros.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -