14.3 C
Amposta

El Museu-Memorial de la Batalla de l’Ebre inaugura l’exposició “Alas Rojas, vientos del pueblo”, dedicada a l’aviació republicana

L’exposició està comissariada per l’Associació per la Recuperació de la Memòria Històrica d’Aragó i es podrà visitar fins al 5 de maig, a Gandesa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Museu-Memorial de la Batalla de l’Ebre inaugurarà el divendres 1 de març l’exposició “Alas Rojas, vientos del pueblo”, dedicada a l’aviació republicana durant la guerra civil.

L’exposició està comissariada per l’Associació perla Recuperació de la Memòria Històrica d’Aragó (ARMHA) i es podrà visitar fins al 5 de maig d’aquest any, a la sala Antonio Blanch del Museu Memorial de la Batalla de l’Ebre de Gandesa (CEBE).

L’Associació per la Recuperació de la Memòria Històrica d’Aragó és una organització sense ànim de lucre que treballa per investigar i difondre la memòria històrica relacionada amb la Guerra Civil Espanyola i la repressió franquista a la regió d’Aragó. El seu objectiu és identificar i dignificar les víctimes d’aquest període, així com preservar la seva memòria i promoure la reconciliació. L’associació realitza investigacions, recull testimonis i realitza exhumacions de víctimes de la repressió franquista per tal de donar-los un enterrament digne i rendir-los homenatge.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -