14.3 C
Amposta

El McDonald’s Tortosa recapta 1.300 euros en la jornada solidària McHappy Day

Aquesta jornada anual recapta fons per a la Fundació Infantil Ronald McDonald per a "crear una llar fora de la llar" per a les famílies que tenen fills hospitalitzats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat 24 de novembre el McDonald’s Tortosa va celebrar el McHappy Day. Durant aquesta jornada, tot el recaptat per la venda de Big Mac i de peluixos va anar destinat a la Fundació Infantil Ronald McDonald (FIRM). L’objectiu principal d’aquesta fundació és ajudar a “crear una llar fora de la llar” a totes aquelles famílies que tenen fills hospitalitzats a centres de referència i que han hagut de deixar enrere la seua casa per a atendre les necessitats mèdiques dels seus petits.

Com aconsegueix la FIRM ajudar a les famílies?

  • Cases Ronald McDonald: ofereixen allotjament gratuït prop dels hospitals de referència, permetent que les famílies romanguin unides durant el període de tractament).
  • Sales Familiars: brinden un espai còmode i acollidor a l’interior dels hospitals perquè els familiars descansin mentre els seus fills reben l’atenció mèdica.

Totes dues iniciatives aconsegueixen alleujar la càrrega emocional i financera que sovint enfronten les famílies durant moments complicats com els que et pots imaginar al parlar de malalties que requereixen tractament de llarga durada com, per exemple, càncer.

Per a aportar al màxim en aquesta labor, no només cada restaurant McDonald’s dona el 0,1% de totes les seues vendes, a més de tot el recaptat mitjançant les urnes físiques del local i les digitals dels quioscs, sinó que procuren que dies com el McHappy Day siguin tot un èxit.

En concret, el McDonald’s Tortosa va recaptar uns 1.300 euros. En l’àmbit de tot l’Estat, la jornada també va ser tot un èxit amb una recaptació de 457.000 euros.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -