14.3 C
Amposta

L’empresa tortosina ActiEsport de serveis esportius, educatius i de lleure compleix 10 anys

ActiEsport fa un sorteig a Instagram per celebrar l'aniversari: "10 regals pels 10 anys"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’empresa ebrenca ActiEsport, amb seu a Tortosa a la plaça Alfons XII número 7, 1r A, celebra 10 anys d’història amb un sorteig a través d’Instagram: “10 regals pels 10 anys”. Aquesta empresa ofereix serveis esportius, educatius i de lleure a les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona. Dos joves emprenedors van iniciar aquest projecte l’any 2013 després de molts anys de dedicació en el món de l’esport i l’educació.

ActiEsport ofereix un servei de gestió integral de les activitats extraescolars dels centres educatius. Dintre d’aquests serveis ofereixen un ventall de possibilitats en funció de les necessitats i particularitat de cada centre, potenciant sempre la transmissió de valors en l’esport o activitat dels alumnes.

L’objectiu és desenvolupar un servei de qualitat en els àmbits esportius i educatius al territori i, d’aquesta forma, col·laborar amb el creixement social dels pobles i ciutats.

Busqueu activitats extraescolars? Teniu un gimnàs i busques personal qualificat? Busqueu un repàs per al fill o filla? Busqueu un esplai amb totes les garanties? Tot això i molt més ho pots trobar a l’ampli ventall de serveis que ofereix ActiEsport. Si voleu saber més sobre la tasca i els serveis d’ActiEsport podeu entrar a actiesport.es.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -