14.3 C
Amposta

El complex esportiu Win gestionarà el gimnàs de Jesús amb una nova oferta esportiva

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les instal·lacions esportives de Jesús passaran a ser gestionades per Win Complex Esportiu a partir de l’1 de març després que l’actual gerència acabe per decisió pròpia la seua etapa al capdavant d’aquesta tasca. Amb la voluntat de fer un relleu efectiu i ràpid i amb una línia que continue l’esperit d’aquestes instal·lacions i el seu ambient familiar, Win Complex Esportiu emprén aquest repte fruit de les negociacions i els acords amb l’EMD de Jesús.

La primera setmana de maig, després de dues setmanes de portes obertes amb activitats diverses, entraran en funcionament els nous horaris de Win a Jesús amb un únic abonament de 39€ que permetrà fer activitat física tant al complex de Jesús, com al de Tortosa, així com gaudir de totes les instal·lacions i de les piscines dels dos recintes: interior a Tortosa i exterior a Jesús.

Mentre les portes del gimnàs municipal de Jesús estiguen tancades per adequar-se al model Win, els actuals usuaris abonats a Jesussport podran seguir fent activitat a les instal·lacions que Win gestiona a Tortosa i podran gaudir d’una oferta exclusiva de 2×1 sense matrícula els mesos de març i abril, amb la finalitat que la seua pràctica esportiva no es veja aturada per motius aliens a ells mateixos.

Víctor Ferrando, alcalde de Jesús, fa una valoració positiva d’aquesta notícia i confia que l’objectiu serà, com sempre, fomentar la pràctica de l’esport i els hàbits saludables amb una oferta que agafa el relleu d’anys de dedicació i bona faena de Sílvia Echevarria i David Puig, gerents de Jesussport els darrers anys. Amb l’arribada de Win a Jesús s’obre l’oferta esportiva tant pel que fa a franges horàries, com pel que fa a instal·lacions i esperem que els usuaris ho valoren positivament, com nosaltres fem.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -