14.3 C
Amposta

Desmantellada a Amposta una xarxa d’explotació sexual de dones

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a la ciutat d’Amposta un pis on dones eren explotades sexualment. El prostíbul estava regentat per dos homes i l’encarregada era una dona paraguaiana. La investigació s’inicia en el mes de març de 2019 després de rebre una informació, procedent de la Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres d’Oviedo, en el qual una persona, que es va negar a facilitar qualsevol dada de filiació, informa de l’existència d’un immoble a la província de Tarragona, en què la dona es dedica a captar i portar dones, preferentment de zones rurals deprimides del seu país d’origen, per treballar, en tasques diverses, enganyant-les amb sous aproximats als 3.000 euros, per a posteriorment obligar-les a prostituir-se a un pis, i que feia tan sols unes setmanes va portar a una noia de Paraguai per aquesta mateixa finalitat.

Realitzades les gestions necessàries, la denunciant anònima identifica i reconeix a la noia, la qual arriba a Barcelona el mes de març de 2019 procedent de Sao Paulo, havent estat localitzada mitjançant recerca en pàgines de contactes, sent reconeguda gràcies a un tatuatge que portava, fet aquest facilitat per la denunciant.

Explotades sexualment a Amposta

Aquest anunci té associats dos números de telèfon, amb els quals figuren nombrosos anuncis de noies oferint serveis sexuals en un pis a Amposta. A finals del mes de novembre es localitza el mateix realitzant una inspecció en aquesta localitat, i on diverses dones de la mateixa nacionalitat, alguna d’elles en situació irregular, juntament amb l’encarregada ofereixen els serveis sexuals, sent explotades per aquesta i els seus dos còmplices.

Així mateix es localitza en el prostíbul al matrimoni espanyol, propietari de l’immoble, que s’encarrega de la gestió i funcionament d’aquest, procedint a la detenció de l’encarregada o “mami” i de les dues persones responsables de la gestió i funcionament del pis-prostíbul.

Els detinguts van ser posats a disposició judicial, quedant posteriorment en llibertat amb càrrecs, acusats presumptament de delicte relatiu a la prostitució i d’afavoriment de la immigració il·legal. L’operació ha estat desenvolupada per agents de la Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial de Tarragona amb col·laboració de la Brigada Local d’Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Local de Tortosa (Tarragona).

“Con la trata no hay trato: denúncialo”

Aquesta operació s’emmarca dins del Pla de la Policia Nacional contra el Tràfic d’Éssers Humans amb Fins d’Explotació Sexual, engegat el 2013 i que va motivar l’activació de la línia telefònica 900 10 50 90 i el correu trata@policia.es per facilitar la col·laboració ciutadana i la denúncia, anònima i confidencial, d’aquest tipus de delictes.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -