14.3 C
Amposta

Canal Terres de l’Ebre cobrirà el festival d’Eurovisió des de Torí per a La Xarxa

Els programes Connecti.cat i Fet a Mida connectaran diàriament amb l’equip de Canal Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Durant tota aquesta setmana un equip de tres persones de Canal Terres de l’Ebre, encapçalat per Roger Font, seran els encarregats de retransmetre per a les televisions locals adherides a La Xarxa de Comunicació Local, tots els detalls de la 66a edició del Festival de la Cançó d’Eurovisió, que se celebrarà entre el dimarts 10 i el dissabte 14 de maig a Torí, Itàlia.

A partir d’aquest dimarts, i durant tota la setmana, els programes Connecti.cat (de 19 h a 20 h) i el Fet a Mida (de 16.30 h a 18.30 h) connectaran en directe amb l’equip de Canal Terres de l’Ebre. Coneixerem catalans establerts a la ciutat perquè ens expliquin com s’està vivint, el backstage del festival, les impressions dels eurofans i els detalls de la delegació estatal encapçalada per la catalana Chanel.

El Festival d’Eurovisió és un dels esdeveniments musicals més importants en l’àmbit europeu i mundial. Es tracta d’un esdeveniment on participen 40 països, la majoria europeus, encara que també algun extraeuropeu com Austràlia. D’entre totes les cançons només en pot guanyar una, i el país que s’alci amb la victòria serà l’encarregat d’organitzar-lo l’any que ve.

L’aposta de Canal Terres de l’Ebre per acostar a totes les televisions locals de Catalunya Eurovisió 2022, ha estat possible gràcies a la col·laboració entusiasta de La Xarxa. A banda de veure’s en directe, les connexions i reportatges també s’emetran durant tot el dia per la programació de Canal Terres de l’Ebre i es penjaran a l’apartat de programes de TV d’Ebredigital a la secció de Connecti.cat i Fet a Mida. Degudament es promocionarà a l’InstagramFacebook i Twitter per conèixer quines seran les connexions diàries.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -