14.3 C
Amposta

Arriba una nova edició de la Ruta del Tast a la Ràpita

Del 22 al 25 de febrer i del 29 de febrer al 3 de març, els carrers de la Ràpita es convertiran en una festa de sabors amb la Ruta del Tast

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta setmana vinent, Lo Racó del Vermutenc es convertirà en l’escenari idoni per donar a conèixer la Ruta del Tast 2024 a la Ràpita. L’esdeveniment serà un preludi a l’aventura culinària que aguarda als amants de la gastronomia, transportant-los pels carrers de la ciutat en una experiència única.

Amb dates clau del 22 al 25 de febrer i del 29 de febrer al 3 de març, la Ruta del Tast promet ser una oportunitat per deleitar els sentits amb una paleta de sabors irrepetibles. Els establiments participants, que inclouen bars tradicionals, cocteleries elegants i pastisseries irresistibles, estan llestos per obrir les seves portes i oferir una varietat infinita de delícies.

Ja siguis un gurmet experimentat o un entusiasta del bon menjar, la Ruta del Tast ofereix una experiència gastronòmica sense precedents. Cada parada serà una nova aventura culinària, des de sabors tradicionals fins a creacions innovadores.

Enguany hi ha tres tipus de degustacions: la tapa normal, el tast dolç, i el tast de còctel. En aquest enllaç podeu trobar tota la informació de que hi haurà a cada local.

Per a més informació sobre els establiments participants i altres detalls, es pot visitar el lloc web oficial turismelarapita.cat o posar-se en contacte trucant al 977 051 060.

Redacció X.B

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -