14.3 C
Amposta

Aquestes son les sis platges per a gossos de les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest estiu està sent un dels més calorosos de la història a les Terres de l’Ebre i un dels llocs on es pot pal·liar aquesta calor és a les platges. La costa ebrenca té actualment sis platges per a gossos, a l’Ametlla de Mar les cales Bon Caponet i del Cementiri, la Bassa de l’Arena a Deltebre, a la Platjola de les Cases d’Alcanar, la platja del Suís a la Ràpita i la platja de l’Arenal de l’Ampolla.

La cala del Cementiri és de pedra. És accessible amb cotxe i caminant. Aquesta platja canina manca de serveis i té una zona d’aparcament molt limitada. És útil perquè el teu gos es doni un refrescant bany en els calorosos dies d’estiu. D’altra banda, la platja de Bon Caponet és accessible amb cotxe i caminant. És de pedra i hi ha neteja diària. Va ser la primera platja habilitada per a anar amb gossos a tota la província de Tarragona. Compta amb servei diari de neteja i dutxa per a gossos. Les seues aigües cristal·lines i els seus fons rocosos conviden a la pràctica del submarinisme. És convenient saber que les zones de pàrquing escassegen.

La platja Bassa d’Arena de Deltebre és una de les més llargues del Delta de l’Ebre. Hi ha una zona adaptada per accedir amb mascotes (500 metres) i una zona on està permesa la pesca. Es pot accedir amb cotxe i a peu, es neteja setmanalment setmanal i està situada a menys de 50 metres d’aparcaments.

La Platjola és l’única platja de la costa d’Alcanar apta per a gossos. Forma part del conjunt de platges i cales anomenades Les Timbes i el valor ambiental i ecològic és elevat, és per això que gaudeix de la distinció de platja verge. El fet de no patir pressió urbana i trobar-se allunyat dels nuclis de població n’ha conservat els seus valors naturals.

L’Ajuntament de la Ràpita ha fet realitat aquest estiu la cinquena platja de gossos de les Terres de l’Ebre, situada entre la platja de les Delícies i la platja del Suís. La platja és de sorra fina i daurada i aigües tranquil·les. Amb un onatge moderat i un ambient tranquil, ofereix una panoràmica inoblidable de les aigües de la badia dels Alfacs. S’hi pot accedir amb vehicle i a peu, té lavabos, dutxa, es neteja diàriament i té pàrquing.

L’Ajuntament de l’Ampolla també ha habilitat enguany un espai per poder gaudir-lo amb els animals domèstics a la platja de l’Arenal. La zona està degudament habilitada amb papereres, dispensador de bosses i amb una neteja especial de la sorra, malgrat això els propietaris dels animals hauran de seguir diverses normes. Amb aquest nou espai dedicat a gossos i mascotes es vol millorar la convivència a les platges del municipi, i els animals de companyia podran xalar del mar i de la platja.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -