14.3 C
Amposta

Amposta aposta per la gastronomia com a eix turístic i cultural el 2025

El municipi participarà en la iniciativa “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia” amb un calendari d’activitats que fusiona cuina, tradició i territori

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta s’ha sumat a la iniciativa “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia”, un segell de qualitat que vol posar en valor els productes i la cuina identitària de cada territori. Per fer-ho, el municipi ha creat ‘Amposta 2025: Un viatge gastronòmic’, un programa anual amb activitats per promoure els productes locals i la cuina de proximitat.

L’alcalde Adam Tomàs ha destacat que aquest projecte encaixa amb l’estratègia turística de qualitat que impulsa la ciutat i permet reivindicar els productes del territori en espais gastronòmics destacats de la ciutat implicant sectors com els restauradors, comerciants o societats de caça i pesca.

Entre les activitats principals hi ha 12 mesos 12 paisatges”, amb jornades dedicades a productes com l’arròs, el llagostí o la carn de caça; Gastrosàvies”, per recuperar receptes tradicionals; i un taller gastronòmic en el marc de la Nit dels Museus. També es faran tallers mensuals al Mercat d’Amposta i a l’Espai Km0.

Amb aquesta iniciativa, Amposta contribuirà a la promoció de la cuina catalana i al foment d’un turisme gastronòmic sostenible i de qualitat a l’Ebre.

Redacció M.F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -