14.3 C
Amposta

Adam Tomàs és nomenat delegat del govern a les Terres de l’Ebre

Tomàs assegura que se centrarà en l’alcaldia d’Amposta i les obligacions que tingui com a Delegat, fins que hi hagi un substitut, fruit d’un nou Govern

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Executiva Regional de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana ha decidit que Adam Tomàs i Roiget, alcalde d’Amposta i director de Serveis Territorials  del Departament d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre, agafi el relleu d’Albert Salvadó i Fernàndez al capdavant de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre; després que cessés del càrrec el passat 10 de juny d’acord amb la Llei 13/2005, de 27 de desembre del règim d’incompatibilitats; i per la qual no podia compatibilitzar aquell càrrec amb el de diputat al Parlament de Catalunya.

Albert Salvadó ha afirmat que “Adam Tomàs té una gran experiència i capacitat de gestió i govern, com ha demostrat a Amposta i en les seves dues etapes de director de serveis territorials a les Terres de l’Ebre; a més d’un gran coneixement del dia a dia de la Delegació, i, per tant, era la persona més indicada per poder dirigir-la durant aquest període d’impàs en què ens trobem”.

Adam Tomàs ha fet saber que renunciarà al càrrec de director de Serveis Territorials  d’Empresa i Treball de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, i que se centrarà en l’alcaldia d’Amposta i les obligacions que tingui com a Delegat, fins que hi hagi un substitut, fruit d’un nou Govern.

Trajectòria Adam Tomàs

Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2001; l’any 1999 es va incorporar a la candidatura municipal d’Esquerra d’Amposta i l’any 2003 va agafar l’acta de regidor, la qual ha mantingut fins avui dia; sent des de 2015 l’alcalde de la ciutat guanyant sempre per majoria absoluta. També ha estat director de Serveis Territorials de Benestar i família de 2007 a 2011 i vicepresident tercer de la Diputació de Tarragona des del juny de 2019 fins al juny de 2021. Actualment, és vicepresident de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Redacció

Enllaços relacionats

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -