14.3 C
Amposta

A les Terres de l’Ebre s’ha realitzat la prova del coronavirus al 26% dels sospitosos la darrera setmana

Des del dilluns, dia 11, fins al diumenge, dia 17, s'han detectat a les Terres de l'Ebre 352 casos sospitosos de coronavirus i s'ha realitzat la prova PCR a 93 persones

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dilluns, 11 de maig, s’havien detectat 227 positius i 3.257 sospitosos de coronavirus a les Terres de l’Ebre. Aquest diumenge, 17 de maig, el total acumulat és de 232 positius i 3.609 casos sospitosos. Per tant, s’han detectat 5 positius durant aquesta darrera setmana i 352 casos sospitosos de coronavirus.

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre va anunciar el dia 8 de maig que es començarien a fer proves diagnòstiques PCR a qualsevol persona que presenti símptomes de la Covid-19 a partir de l’entrada a la fase 1, que va començar el dilluns 11 de maig. Malgrat això, des de l’11 de maig s’han detectat 352 sospitosos i s’ha fet la prova a un 26% del total, concretament a 93 persones. Segons el Departament de Salut, dels 74 resultats que actualment disposen només un cas ha donat positiu.

L’objectiu de realitzar proves PCR a les persones que presentin símptomes de la malaltia és detectar els casos de forma precoç i iniciar el protocol establert, és a dir, rastrejar els contactes d’aquesta persona i aïllar-los correctament, o bé, en cas que presentin algun símptoma de la malaltia, realitzar-los la prova diagnòstica. Això farà que es pugui detectar ràpidament qualsevol possible rebrot.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -