14.3 C
Amposta

31 explotacions, 27 restaurants i 18 allotjaments de l’Ebre participen al “Benvinguts a Pagès La Festa”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El “Benvinguts a Pagès La Festa” arriba un altre cop a les Terres de l’Ebre. Aquesta iniciativa, impulsada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, pretén obrir les portes d’explotacions agroalimentàries de tot Catalunya. Enguany hi participaran 31 explotacions, 27 restaurants i 18 allotjaments. Els productors mostraran durant els dies 1 i 2 d’octubre el seu treball i la qualitat dels seus aliments a través de visites gratuïtes en les quals es podran degustar els productes i comprar-los.

Jesús Gómez Fernández, director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, ha encapçalat la presentació aquest dimarts i ha dit que “a les Terres de l’Ebre tenim una gran riquesa en pocs quilòmetres. Som, possiblement, la Reserva de la Biosfera amb més diversitat de producció i paisatge d’Europa”.

Aquesta iniciativa de la Generalitat s’ha convertit en una acció de promoció a la comercialització dels productes i de suport a les explotacions agroalimentàries i pesqueres participants que va dirigida a la ciutadania en general, però sobretot al públic familiar, sènior, foodie i jove.

Les visites gratuïtes a les explotacions s’han de reservar a través de la pàgina benvingutsapages.cat. De fet, el web funciona com a central de reserves per planificar les visites. El web facilita la cerca de les explotacions, restaurants i allotjaments per comarca o bé per categoria de producte.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -