EbreMedi ambientNotícies

Vinaròs tanca cinc platges per la presència de bacteris fecals

Les van tancar ahir i avui ja s'han tornat a obrir al públic

Les platges del Fortí, Fora del Forat, Triador, Clot i Cossis del municipi de Vinaròs (el Baix Maestrat) han sigut tancades al bany per la presència de bacteris fecals, han informat fonts de l’Ajuntament i la Conselleria de Transició Ecològica.

L’Ajuntament de Vinaròs ha ordenat el tancament temporal de les cinc platges després que la Direcció General de l’Aigua haja informat de la presència dels bacteris. Segons fonts de la Conselleria, es tracta del bacteri E. coli, l’aparició del qual és freqüent per la brutícia que arrosseguen les pluges intenses. De fet, des del Consistori han indicat que l’increment d’aquests bacteris és la conseqüència de les aigües pluvials abocades a la costa com a conseqüència de les pluges de la matinada del dilluns.

El regidor d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha assenyalat que “el tancament s’ha fet com a mesura preventiva i es preveu que les pròximes analítiques, que es faran demà [dimarts] mateix, tornen a eixir excel·lents amb unes aigües òptimes per al bany, tal com ha succeït al llarg de tot l’estiu”.

Albella també ha posat l’accent que la costa de Vinaròs gaudeix d’una qualitat excepcional i reconeguda per les seues banderes blaves, que cada any són atorgades per la Fundació d’Educació Ambiental, així com per les certificacions de Qualitur.

Font: Diari La Veu

Redacció – J. V. G.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close