EbreNotícies

Serveis mínims a Renfe per avui i diumenge

La CGT ha convocat aturades parcials per avui divendres i per diumenge coincidint amb l'operació tornada de les vacances

El Ministeri de Foment ha decretat els serveis mínims per garantir la mobilitat de viatgers i mercaderies davant la jornada de vaga convocada a Renfe pel sindicat CGT per a aquest divendres, 30 d’agost, i diumenge, 1 de setembre. Les aturades seran parcials en dos trams: de 12 a 16 h i de 20 a 24 h.

A Rodalies, els serveis mínims seran del 40 % durant les franges d’aturades. A les Terres de l’Ebre afectarà la línia R16, ja que els trens que circulen per l’R15 ja es consideren els mínims. La resta del dia, el servei serà l’habitual. Pel que fa a alta velocitat i llarga distància, es garantirà el 78% dels trens i a mitjana distància el 65%. Els usuaris poden consultar els horaris als web de Rodalies i Renfe, a les diferents aplicacions per a mòbil i al telèfon d’informació 900 41 00 41.

La vaga d’aquest divendres coincidirà amb l’operació tornada de les vacances i serà la tercera jornada d’aturades a Renfe d’aquest estiu. Els treballadors ja van parar el 31 de juliol i el 14 d’agost. Segons el sindicat convocant, la CGT, el motiu és denunciar que no s’està complint la reducció de jornada laboral setmanal que s’havia acordat amb la companyia i que obliga el personal a treballar menys hores a la setmana durant l’estiu.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close