14.3 C
Amposta

Samuel Ferré serà l’alcaldable de la candidatura Avant Perelló-Esquerra Republicana

Substituirà a l’actual alcaldessa Maria Cinta Llaó

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Samuel Ferré i Pallarès liderarà la candidatura d’Avant Perelló-Esquerra Republicana-Acord Municipal a les eleccions del maig, substituint a l’anterior candidata i actual alcaldessa, Maria Cinta Llaó. Ferré és treballador social a la Institució Col·laboradora d’Integració Familiar (ICIF) del Consell Comarcal del Baix Ebre.

El candidat presentarà una llista electoral renovada, per donar un nou impuls al municipi. “Aquesta legislatura s’ha fet bona feina des de l’equip de govern municipal, tenint present que van haver d’afrontar tota la gestió de la Covid, dos temporals, el Glòria i el Filomena i ho van fer molt bé. Ara nosaltres assumim amb il·lusió el repte de treballar per fer un pas més, i avançar en la dinamització del nostre poble”, ha dit.

En aquest sentit, també ha destacat diferents actuacions en l’àmbit social i de millora del municipi que s’han portat a terme, com l’asfaltatge i renovació d’un terç dels carrers, la creació d’una marca turística local, l’ampliació del poliesportiu, entre altres projectes interessants.

A més de donar continuïtat a aquelles actuacions que ja estant engegades, considera important l’oportunitat que pot generar pel Perelló projectes com la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre, tant en l’àmbit turístic com agroalimentari. La millora del benestar dels ciutadans, la captació de noves empreses, el foment de la sostenibilitat als edificis públics i privats, la rehabilitació o la creació d’habitatges al nucli urbà per afavorir l’arrelament al poble d’aquells que s’hi volen quedar a viure, són altres temes relleavants en el projecte de futur que encapçala Ferré.

Esquerra Republicana és la força hegemònica al Perelló, havent guanyat totes les eleccions catalanes, espanyoles i municipals que s’han convocat des de l’any 2015, i manté l’alcaldia amb majoria absoluta des d’aquell mateix any. Samuel Ferré, amb aquests fonaments, aspira a revalidar aquests bons resultats el maig vinent.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -