EbreNotícies

Les Terres de l’Ebre potenciaran el seu turisme gastronòmic

ACN Tarragona.- L’Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre s’ha presentat aquest divendres com un agent que vol potenciar el turisme de qualitat al territori. En un acte a la seu de la l’Associació d’Hostaleria de Tarragona, l’entitat que l’empara, els empresaris ebrencs han posat en valor les seves fortaleses, com la natura i la gastronomia, i han afirmat que ja compten amb 90 establiments adherits. El president serà el consultor Lluís Maldonado, que comptarà amb empresaris del sector turístic a la junta directiva, amb un vicepresident per cadascuna de les quatre comarques representades.
Les quatre vicepresidències recauran en Albert Guzmán, en representació del Montsià; Montse Callau pel Baix Ebre, Josep Montoya per la Terra Alta i Marc Gaixet per la Ribera d’Ebre. Maldonado ha assenyalat que els primers objectius seran incrementar el nombre d’associats per poder fer més força en la defensa dels interessos dels empresaris del sector, així com organitzar activitats per promoure l’entitat i el producte que ofereixen, a més d’unir sinèrgies en la promoció amb l’administració, com ara el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre. El nou president ha posat en valor que el territori compta amb tres restaurants amb estrella Michelin i ha situat la gastronomia com un dels puntals de l’oferta turística
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close