14.3 C
Amposta

Amposta reunirà més de 100 jugadores de bàsquet d’alt rendiment en la 12a edició del Campus Winners

L'empresa Remsa patrocina aquest campus a través del projecte Arrela't i ofereix una mentoria a través de la qual es beca a joves amb risc d'exclusió social per introduir-los en la pràctica de l'esport

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un any més, Amposta serà la seu del Campus Winners, un campus de bàsquet femení que promociona aquest esport i afavoreix el desenvolupament de l’activitat física per tal d’elevar el nivell de les jugadores, a més de treballar l’esport tecnificat, i promocionar l’esport femení. Durant vint dies, del 7 al 27 de juliol el Centre de Tecnificació d’Amposta acollirà fins a 120 jugadores de bàsquet d’alt rendiment.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, detallava que “treballem perquè el que passa a les diferents àrees de l’Ajuntament tingui una repercussió global i, en aquest cas, possibilitem que un esdeveniment consolidat que passa a la nostra ciutat acabi repercutint en xiquetes i xiquets en risc d’exclusió social“.

L’empresa Remsa, a través de la seva àrea de Responsabilitat Social Corporativa, patrocina l’activitat a través del projecte Arrela’t de la Fundació Gentis. La gerent de la Fundació Gentis, Marta Cid, ha agraït a Remsa l’acompanyament afirmant que “Arrela’t és una mostra clara que el treball en xarxa dona molts bons resultats, donant a moltes persones la possibilitat d’arrelament través de l’esport i apropant-nos a altres clubs i entitats“.

Per la seva part, el fundador i responsable de Winners, Francesc Canals, ha realçat la importància de fomentar l’esport femení, així com ha agraït a l’Ajuntament i a Remsa el treball continuat per fer-ho possible.

Finalment, el director general de Remsa, Fernando Muiño, detallava que “cedir els drets de patrocini a un projecte que ens sentim tant propi com Arrela’t i poder fer-ho de la mà de Winners, sinònim d’alt rendiment, és un pas més cap a la visibilització d’aquesta iniciativa“.

Com a patrocinadors, Remsa cedeix tots els drets d’esponsorització al projecte Arrela’t amb l’objectiu d’apadrinar i visibilitzar el projecte, una iniciativa de mentoria esportiva a través de la qual es beca a joves amb risc d’exclusió social per introduir-los en la pràctica de l’esport.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -