14.3 C
Amposta

El projecte SUNBATTS de l’Institut Mare de Déu del Portal i el RECONNECT de l’Institut de l’Ebre guanyadors del Premi InJUÈ Emprèn

Aquests premis volen fomentar l'esperit emprenedor entre els joves i estan organitzats per la Diputació de Tarragona i la Càtedra d'Emprenedoria de la URV

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Més de 400 alumnes de 24 centres educatius del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès han participat en la darrera edició dels Premis InJUè Emprèn Dipta.cat. Aquests premis estan impulsats per la Diputació de Tarragona conjuntament amb la Càtedra d’Emprenedoria de la Universitat Rovira i Virgili, des de l’any 2019 amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor entre els joves.

El projecte SUNBATTS, creat per alumnes de l’Institut Mare de Déu del Portal de Batea, s’ha emportat el premi en la Categoria ESO per un projecte d’energia sostenible que proposa un sistema d’endolls que funcionen amb bateries i energia solar. En la Categoria Cicle Formatiu de Grau Superior el guanyador ha estat el projecte RECONNECT, de l’Institut de l’Ebre de Tortosa, una aplicació que ofereix temps de lleure per gaudir dels vincles i informar dels esdeveniments del territori.

En total, s’hi han presentat 123 projectes, que s’han creat a centres educatius d’Altafulla, Amposta, Batea, Reus, Riudoms, Salou, Tarragona, Torredembarra, Tortosa, Valls i Vila- seca. El desenvolupament del treball s’ha fet partint de les formacions prèvies realitzades als centres educatius i adreçades a l’orientació i professionalització de les propostes presentades. Els projectes guanyadors rebran un premi de 1.300€ cadascun que els centres educatius podran destinar al foment dels valors emprenedors entre el seu alumnat.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -