14.3 C
Amposta

Amposta celebrarà el Dia Internacional de la Dansa amb xerrades i tallers per a totes les edats

"En Dansa" porta xerrades, tallers i exhibicions a Amposta a través de diverses activitats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest mes d’abril i maig, Amposta celebra el Dia Internacional de la Dansa amb una àmplia programació de activitats sota el nom “En Dansa”. Aquestes activitats inclouen mostres, conferències i tallers que permetran a persones de totes les edats explorar aquesta apassionant disciplina artística.

L’activitat central serà una exhibició a càrrec de l’alumnat de l’escola de dansa Jacqueline Biosca, que tindrà lloc el diumenge 28 d’abril a les 12 hores al parc dels Xiribecs. El tret de sortida de les celebracions va tenir lloc el passat 19 d’abril amb la conferència “El Ballet del Gran Teatre del Liceu”, presentada per Tomàs Manyosa de LiceXballet, al Museu de les Terres de l’Ebre.

Del 22 al 26 d’abril, els centres educatius d’Amposta oferiran classes de dansa, mentre que els estudiants d’ESO i Batxillerat tindran l’oportunitat de participar en una conferència ballada i un taller amb Toni Jodar d’Explica Dansa, els dies 29 i 30 d’abril a l’Auditori.

“En Dansa” culminarà el 12 de maig amb una classe magistral del reconegut coreògraf Albert Garrell, que se celebrarà de 10 a 11.30 h al parc dels Xiribecs. Després de la classe, els assistents també tindran l’oportunitat de gaudir de la segona Mostra de les escoles autoritzades de dansa de Tarragona.

Cartell d’En Dansa a Amposta

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Amposta, l’Escola de dansa Jacqueline Biosca i el suport del departament d’Educació i de Cultura de la Generalitat de Catalunya, LiceXballet, l’Associació d’Escoles de Dansa Autoritzades de Catalunya i Explica Dansa.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -