14.3 C
Amposta

La pastisseria Larrosa de Flix guanya el premi al millor pastís de formatge

Pau Carranza, pastisser de la Larrosa explica que el pastís guanyador esta elaborat amb el formatge d'ovella de pasta tova de Serra del Tormo, de la Torre de l'Espanyol

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La pastisseria Larrosa de Flix ha sigut guardonada amb el premi al ‘Millor pastís de Formatge Català 2024’ en la 16a fira Lactium de Vic. La fira es va celebrar aquest dissabte i van participar 23 pastissers d’arreu de Catalunya.

Per participar en aquest concurs hi havia diversos requisits, com incorporar un 20% de formatge artesà català i Pau Carranza, pastisser de la Larrosa explica que el pastís guanyador està elaborat amb formatge de la Ribera d’Ebre i més en concret amb el formatge d’ovella de pasta tova de Serra del Tormo, de la Torre de l’Espanyol.

El pastisser flixanco va resultar mereixedor per unanimitat i el jurat en va destacar “la tècnica, la perfecció del daurat i la cremositat”. El jurat va assegurar que el tall “va sortir preciós, i gustativament tenia una presència molt delicada i equilibrada, de formatge de pasta tova”.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -