14.3 C
Amposta

Xavier Faura i els impulsors de la plataforma Tortosa Sí es fan militants d’Esquerra

L’objectiu d’aquestes incorporacions és enfortir la secció local del partit per preparar la candidatura municipal d’Esquerra Republicana a Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els impulsors de la plataforma política Tortosa Sí, creada el 2018 i que va concórrer conjuntament amb Esquerra Republicana a les passades eleccions municipals, s’han donat d’alta com a nous militants d’Esquerra Republicana de Tortosa. Concretament, s’han sumat a la militància republicana una desena de persones. “Creixem en militants i seguirem treballant per aconseguir una major implantació d’Esquerra Republicana a Tortosa i els seus pobles per consolidar el projecte republicà i assolir l’alcaldia de la ciutat a les pròximes eleccions”, ha dit la presidenta de l’executiva local, Maria Jesús Viña.

L’executiva local traslladarà a l’assemblea de militants, prevista pel pròxim mes de febrer, la candidatura de Xavier Faura com a cap de llista per a les eleccions del 28 de maig de 2023. Així, un cop s’hagi pronunciat l’assemblea de militants,  Faura repetirà com a alcaldable d’Esquerra Republicana i farà tàndem amb Mar Lleixà, coordinadora territorial d’Igualtat i Feminismes.  Amb aquest tiquet electoral, que haurà de ser ratificat per l’assemblea local, els republicans pretenen aconseguir l’alcaldia de la ciutat i consolidar l’hegemonia assolida durant el darrer cicle electoral a les Terres de l’Ebre.

“Espero que la militància republicana em faci confiança per liderar la candidatura i que el 2023 siguem la força majoritària a la ciutat, per formar un govern solvent i dur a terme els canvis en positiu que Tortosa necessita”, ha assenyalat Faura, que el 2019 va encapçalar la candidatura com independent.

A les eleccions municipals del 2019, Esquerra va créixer amb nombre de votants a la ciutat, passant d’un 16,75% dels vots el 2015 a un 19,67%.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -