14.3 C
Amposta

Unes 100 famílies s’interessen per viure a Prat de Comte després de la crida de l’ajuntament

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Fa una setmana aproximadament vam publicar una notícia on explicàvem que l’Ajuntament de Prat de Comte havia reactivat la recerca de famílies. Al setembre l’escola perdrà dos nens i passarà de 8 a 6 alumnes, i aquest fet podria perjudicar greument el futur de l’escola. A més, cal afegir-hi la problemàtica de l’Alberg Ca La Jepa, ja que en poc temps es quedarà sense cap família que la gestioni.

Des de l’ajuntament del municipi també tenen una borsa d’habitatge de lloguer i de venda a molt bon preu per qualsevol persona que hi estigui interessada. A hores d’ara tenen molts més habitatges que fa uns mesos i estan sempre a l’aguait per si algun immoble es queda buit, d’aquesta manera es poden posar ràpidament en contactar amb els propietaris i preguntar si es pot publicitar. Per aquests motius, l’Ajuntament de Prat de Comte va activar el correu electrònic viureapratdecomte@gmail.com perquè tothom qui vulgui més informació o hi estigui interessat pugui escriure un missatge.

A conseqüència de la notícia publicada per Imagina Ràdio, un centenar de famílies van enviar missatges amb els quals demanaven vària informació sobre el municipi. La regidora Montse Subirats Gisbert ha explicat que van començar a rebre’n quan només feia una hora que s’havia publicat la notícia i que n’han rebut de molts punts de Catalunya i, fins i tot, de l’Amèrica Llatina. Subirats diu que estan intentant respondre a tothom i que majoritàriament pregunten sobre què es necessita per a gestionar l’Alberg i sobre els serveis que té el municipi. Aquesta és una bona notícia per a l’Ajuntament i esperen que algunes d’aquestes famílies s’acabin instal·lant definitivament al poble i ajudin a pal·liar les problemàtiques del despoblament.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -