14.3 C
Amposta

Una jove de Santa Bàrbara aconsegueix tornar d’Austràlia amb el primer vol d’Iberia al continent

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Segons informa La Plana Ràdio, Pili Ollès, ciutadana de Santa Bàrbara, qui estava ampliant els seus estudis a Sidney, ha pogut tornar a Espanya per mitjà dels primer vol que Iberia va noliejar a Austràlia.

La Plana explicq que l’ambaixada d’Espanya a Austràlia va anunciar que realitzaria una ruta especial per facilitar la tornada d’espanyols al seu país. Aquestes gestions del Ministeri d’Assumptes Exteriors, de l’ambaixada d’Espanya a Austràlia, del Consultat General d’Espanya a Sidney i l’ambaixada Espanyola a Nova Zelanda facilitarà que 256 viatgers, 234 espanyols i entre aquests una planera tornen al seu lloc d’origen.

El vol de Pili va sortir dijous de l’aeroport de Kingsford Smith de Sidney a les 16:10 h i està previst que a les 9:45 d’avui primer de maig arribi a Madrid a l’aeroport Adolfo Suárez-Madrid-Barajas.

A principis d’abril la Plana Ràdio va contactar via Whatsapp amb la jove planera Pili Ollès que estava a Sidney (Austràlia) des de principi d’any, realitzant estudis mitjançant un programa Universitari Internacional. En aquell moment Pili els va explicar que a l’hora d’esclatar la pandèmia a Austràlia estaven acabant l’estiu i allí no va notar-se tant la incidència de la Covid-19: ” Van cancel·lar les classes Universitàries i esdeveniments multitudinaris però jo seguia sortint al carrer i fent esport, no hi havia un confinament al 100%, els bars i restaurants segueixen oberts amb opció de servei a domicili”.

En l’entrevista Pili els va comentar que els seus pares havien d’anar a visitar-la i per la pandèmia no ho van poder fer i que ella tenia previst tornar al juny, però no sabia si seria possible fer-ho, perquè en tema de vols, la situació era molt complicada. Ahir, però, el seu pare Antonio Ollès, l’actual alcalde de Santa Bàrbara, confirmava que Pili tornava a casa i que, a més, ho faria amb el primer avió que Ibèria faria aterrar a Austràlia, un fet a la vegada històric.

L’arribada serà aquest matí a Madrid, però després encara li queden unes quantes hores més de viatge fins a arribar al nostre poble, on segurament els dies vinents, ens podrà explicar de primera mà aquesta experiència.

Font: La Plana Ràdio

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -