14.3 C
Amposta

Un home de Sant Jaume triomfa tocant la trompeta des del balcó a Barcelona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Durant aquest període d’excepcionalitat, són moltes les iniciatives que s’han creat per tal de fer del confinament un moment menys pesat i, a la vegada, més divertit. Una de les últimes iniciatives que s’ha fet viral durant aquests dies, ha estat l’anomenada Duet Covid. Es tracta de dues persones, una d’elles Marcos Llambrich original de Sant Jaume afincat a la capital catalana, que s’organitzen per tal de distreure, per mitjà de la música, als ciutadans de Barcelona, més concretament de la zona de la Sagrada Família.

Aquest duet compta amb una bonica història: a l’inici dels aplaudiments als sanitaris, Marcos va començar a tocar uns temes amb la trompeta, però per la seva sorpresa, Julià, un veí de l’altra banda de carrer es va posar a tocar el piano a la setmana següent. Es van entendre molt bé, i des d’aquell moment es truquen cada tarda per escollir cançons i tocar, cadascú des de casa seva, després dels aplaudiments d’agraïment als sanitaris.

Un dels objectius principals és incentivar als veïns per a que prenguin consciència de totes aquelles persones que, degut a aquest virus, estan tenint dificultats per accedir a bens de primera necessitat. Per aquest motiu, comparteixen una llista d’organitzacions que estan fent una labor excel·lent amb les persones més necessitades, i us animen a que participeu amb la seva causa.

Duet Covid ha creat un compte a la xarxa social Instagram on es poden veure diferents vídeos de cançons interpretades pels dos músics, i també han creat una web per fer ressò d’aquesta sorprenent història:

 

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -