14.3 C
Amposta

Un prova en horari lectiu al Col·legi Sagrada Família de Tortosa iniciarà el calendari de cros escolar del Baix Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El calendari de la competició de cros escolar del Baix Ebre arrancarà el divendres 22 de novembre amb nova i innovadora convocatòria en horari lectiu. El Col·legi Diocesà de la Sagrada Família de Tortosa, dins de la programació dels Jocs Esportius Escolars, el programa impulsat per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, organitzarà conjuntament amb el Consell Esportiu del Baix Ebre i el Club Atletisme Terres de l’Ebre, i el suport de l’ajuntament de Tortosa, el seu primer cros escolar, que amb lema “Vine i xala” pretén incentivar la pràctica atlètica dins de l’horari lectiu i convidant a participar-hi a la resta de centres educatius de la comarca.

Des del Departament d’Educació Física del Sagrada Família han explicat que aquesta experiència pilot voldrien que s’acabés consolidant i ampliant en altres comunitats educatives. Un atractiu circuit al voltant de l’edifici del seminari per cobrir les diferents distàncies de les curses programades des de patufets fins a infantils, el repartiment d’una peça de fruita a tots els participants dins de la denominada “Jornada d’esport i salut”, un servei de fisioteràpia a càrrec d’alumnes d’EUSES de les Terres de l’Ebre, i els habituals premis als guanyadors són alguns dels al·licients d’una prova que esperen consolidar. En aquesta estrena el cartell que ajudarà a la promoció del cros del dia 22 és obra de Laia Mestres, una alumna del centre de 6è de Primària.

El calendari de cros del Baix Ebre continuarà l’l 1 de desembre amb el V Cros ATE Ciutat de Tortosa, “Gran Premi Eduard Fornós” i que contempla la disputa també del Campionat Catalunya Universitari, i una tercera prova el 12 de gener en un lloc encara per determinar. La Final Territorial dels Jocs Esportius Escolars està prevista el 9 de febrer de 2020 a la comarca de la Ribera d’Ebre, i la Final Nacional el 8 de març a l’Alt Penedès.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -