14.3 C
Amposta

Un DJ ampostí intenta trobar parella al programa “First Dates” de Cuatro

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un ampostí ha passat aquest dilluns pel programa de Cuatro “First Dates”. El cert és que el pas de Xavi, comercial i DJ, no ha sigut tan destacat ni tan revolucionari com el de l’ampostina-santjaumera Lupe de principis del mes de febrer d’enguany. Podeu recuperar el programa de Lupe aquí i l’entrevista posterior que li va fer Imagina Ràdio aquí.

Xavi ha anat al programa amb l’objectiu de buscar parella i una persona que l’acompanyi de per vida, però sembla que aquest cop no ha tingut molta sort. Meritxell té 42 anys i és de Barcelona i és amb qui Xavi ha compartit el sopar, però les seues preferències no han encaixat massa.

Meritxell buscava un home que fos esportista i prim i la primera impressió que ha tingut de Xavi no ha sigut l’esperada. A més, ella volia un home que no s’hagués casat mai ni hagués tingut fills i ell està divorciat i té una filla.

L’ampostí explica que no ha trobat mai l’amor de la seua vida, ja que li ha sigut difícil compaginar la seua feina de nits amb la de tenir una parella estable. Malgrat això, creu que l’amor arriba sense buscar-lo, cosa que no comparteix tampoc Meritxell que diu que s’ha d’anar a buscar.

La cita entre Xavi i Meritxell la podeu veure sencera aquí:

Minuts 13:00, 31:27 i 41:48.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -