14.3 C
Amposta

El SIAD del Montsià vol fer reflexionar sobre diferents situacions que afecten les dones

La campanya s'anomena "Atura’t, situa’t i pensa-hi"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El SIAD del Consell Comarcal del Montsià realitza una campanya anomenada “Atura’t, situa’t i pensa-hi”. L’objectiu principal és, a través de preguntes, frases, paraules o imatges, fer reflexionar sobre diferents situacions quotidianes que afecten les dones. La campanya consisteix a publicar periòdicament missatges a les xarxes socials.

La idea és fer prendre consciència de situacions interioritzades i normalitzades en àmbits com el treball, la família, la parella, la salut…, i fer veure que es poden treballar i gestionar millor. El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) pot donar un cop de mà a les dones per fer-ho i gestionar adequadament processos o situacions vitals inevitables com són el dol, les malalties, l’estrès, etc.

Des del SIAD s’ofereix a les dones informació i assessorament en tots els camps rellevants del seu projecte vital. El servei està format per una advocada que assessora en temes com separacions, impagament de manutencions, o incompliments de contractes laborals i privats; una psicòloga que ofereix suport a les dones en baixa autoestima, ansietat, conflictes familiars, processos de dol, entre altres, i una coordinadora. Cal remarcar que és un servei públic, totalment gratuït, confidencial i itinerant.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -