14.3 C
Amposta

Una santjaumera revoluciona el programa de Cuatro, “First Dates”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Una santjaumera anomenada Lupe ha participat en el programa de Cuatro, “First Dates”. Lupe esperava a un noi lleig i ha acabat besant-se amb un guapo, però no tenia ni idea de la Guerra Pantoja que la cantant i el seu fill viuen a Mediaset. Amadeo no veu la televisió, però està disposat que Lupe li posi al dia de totes les novetats del món del cor.

“Molt vaixell per tan poc mariner”, és el primer que ha pensat Amadeo quan ha vist a Lupe asseguda a la barra del restaurant de “First Dates”. No obstant això, ella també ha pensat que s’havien equivocat perquè ella havia demanat a un home lleig i Amadeo no s’ho esperava per a res. Ella li ha explicat que era una dona de món que potser vivia a Tarragona que a Almeria, però per trencar el gel ha decidit utilitzar la paraula màgica: “Sálvame”.

Amadeo s’ha quedat una mica parat perquè ell no té ni idea de les xafarderies de “Sálvame” ni de la guerra d’Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera. Tant és així que li ha dit directament que ell no veu la televisió i que està més dedicat al seu món interior. Lupe s’ha endut un desengany perquè li semblava impossible que ni ell ni ningú del seu voltant li hagués parlat del paperot que se li presenta a la tonadillera de cara a Nadal.

Podeu veure el vídeo sencer aquí.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -