14.3 C
Amposta

Un dels brots de la Ràpita ara es relaciona amb la discoteca Ébano de Peníscola

A les Terres de l'Ebre continuen actius 6 brots de coronavirus i el de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús ja acumula 24 positius

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Avui, dijous 23 de juliol, el Departament de Salut ha informat que a les Terres de l’Ebre hi ha sis brots de coronavirus. En total n’hi ha hagut 7, però el primer de tots, detectat a Alcanar, ja s’ha donat per extingit. El canvi més destacat és que un dels brots de la Ràpita ara es localitza a Peníscola, concretament sorgit del brot detectat a la discoteca Ébano.

  1. Brot El Perelló – Claustre professors: 14 positius, 2 dels quals hospitalitzats i 70 contactes en seguiment.
  2. Brot a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús (Tortosa): 24 positius, 1 dels quals hospitalitzat i 4 defuncions. Cribratge a tot l’hospital.
  3. Brot a Tortosa: 9 positius d’un mateix àmbit familiar i 6 contactes en seguiment.
  4. Brot a Sant Carles de la Ràpita relacionat amb l’Hospital Comarcal d’Amposta: 13 positius d’un mateix àmbit familiar, 1 dels quals hospitalitzat i 20 contactes en seguiment.
  5. Brot a Peníscola (abans era el segon de Sant Carles de la Ràpita): 10 positius i 15 contactes en seguiment d’un mateix àmbit social. Es tracta d’un brot relacionat amb la discoteca Ébano de Peníscola.
  6. Brot al Raval de Crist de Roquetes: 3 positius d’un mateix àmbit familiar i 5 contactes en seguiment.

El brot de Sant Carles de la Ràpita s’ha introduït a l’Hospital Comarcal d’Amposta, on dimarts ja es van confirmar tres pacients i una treballadora contagiats. Així, aquest focus acumula ja tretze casos, un hospitalitzat i 20 contactes en seguiment. L’altre brot que experimenta una variació és el de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, que passa de dinou a vint-i-quatre casos, i ja acumula quatre defuncions.

El Departament de Salut també ha confirmat dos nous brots de Covid-19 al Camp de Tarragona, amb la qual cosa ja són setze els focus actius a la regió sanitària. En concret, el primer consta de tres casos a la Selva, el Morell i la Pobla de Mafumet, correspon a un àmbit d’amistats i té quatre contactes en seguiment. El segon és de l’àmbit familiar i està situat a Cambrils i a Reus. Consta de tres casos, un dels quals hospitalitzat, i d’onze contactes en seguiment. De la resta de focus actius destaca que un dels brots de Reus ha passat de quatre a sis casos, i de 33 a 53 contactes. Un brot de Vila-seca també ha sumat quatre positius més i ja en té quinze. Els focus actius a la regió sumen 85 casos i 435 contactes en seguiment.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -