14.3 C
Amposta

Tot a punt a l’Ametlla de Mar per al Carnestoltes

Les activitats festives s'iniciaran aquest divendres dia 23 i s'allargaran fins a la tarda del diumenge 25 de febrer. El plat fort arribarà dissabte amb la rua i el concurs sènior

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest cap de setmana, l’Ametlla de Mar celebrarà el seu Carnestoltes, retardat per la proximitat amb la Festa Major de la Candelera. Les activitats començaran divendres 23 i duraran fins diumenge 25 de febrer.

Les activitats de les escoles han tingut un paper destacat durant tota la setmana, i ara és el torn dels esdeveniments organitzats per l’Ajuntament, que començaran aquest divendres amb un Carnaval temàtic dels anys 80, organitzat pels Quintos i Quintes del 2004. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc a la Sala de la SCER de 23 h a 4 h, comptarà amb la música del DJ Òscar Sánchez, oferint una alternativa innovadora a la tradicional “Pijamada” celebrada en els últims anys.

El dissabte, el punt àlgid serà la rua i el concurs sènior, que començarà a les 19.30 h des de l’Avinguda Cala Joanet i recorrerà molts dels carrers del municipi fins arribar al Poliesportiu, aproximadament a les 21.30 h. Allà, es realitzarà la desfilada i el jurat acabarà de valorar tots els participants. A les 0.30 h, es farà l’entrega de premis i seguidament es durà a terme la festa amb #Masandmasshow, amb moltes sorpreses per als assistents.

Diumenge, els més petits tindran el seu moment amb el concurs infantil. La sortida serà a les 17.30 h des de l’Ajuntament amb una rua en format reduït fins al Poliesportiu, on es realitzarà la desfilada, l’entrega de premis i la xocolatada.

Com cada any, el Carnestoltes calero inclou diferents categories en el concurs. A la secció sènior, es pot optar al premi individual de 60 €, el de parella o trio de 100 €, el de grup de 150 €, la comparsa de 200 €, la carrossa de 350 €, i el premi extraordinari serà de 100 €. Pel concurs infantil, les categories seran similars, amb premis de 30 € per a la categoria individual, 50 € per a parelles o tríos, 70 € per a grups, 100 € per a comparses i 50 € per al premi extraordinari.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -