14.3 C
Amposta

Jornada de Portes Obertes al Campus Terres de l’Ebre de la URV

Aquest dissabte 24 de febrer, a les 12:00h, la URV obrirà les portes a tots aquells futurs estudiants interessats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les Jornades de Portes Obertes són activitats d’orientació universitària dirigides a l’alumnat de secundària i les famílies que serveixen per conèixer millor els graus que es poden estudiar a la Universitat Rovira i Virgili (URV) i com és la Universitat.

Aquest dissabte 24 de febrer, a les 12:00h, la URV obrirà les portes a tots aquells futurs estudiants interessats. La jornada està estructurada en tres parts. En primer lloc, la presentació del Campus Terres de l’Ebre a càrrec de la sotsdirectora Georgina Casanova. Seguidament, la visita conjunta als equipaments del Campus i al Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI). I, finalment, una sessió explicativa dels diferents ensenyaments que s’imparteixen al Campus a càrrec dels respectius coordinadors dels Graus. En aquestes sessions es detallarà com s’organitzen els ensenyaments, quines sortides professionals tenen i quina és l’oferta de pràctiques i mobilitat.

Els estudiants i familiars interessats a assistir a les Jornades de Portes Obertes de la URV s’han de registrar prèviament al web, on han d’escollir el grau que els interessa conèixer. El dia abans de la jornada, les persones inscrites rebran un codi QR que hauran de mostrar a l’entrada.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -