14.3 C
Amposta

Tortosa preveu invertir 675.000 euros per a suprimir barreres arquitectòniques i millorar la via pública

Es deixen fora inversions en grans obres per "evitar divergències" amb la resta de grups

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els pressupostos del 2022 de l’Ajuntament de Tortosa, si aconsegueixen tirar endavant, volen destinar fins a 675.000 euros per a suprimir barreres arquitectòniques i millorar la via pública, entre altres inversions. Aquesta mateixa setmana el consistori ha fet arribar als diferents partits l’esbós dels pressupostos perquè el puguin estudiar i discutir-lo en el ple.

Al mateix moment, el govern ha començat una nova ronda de contactes amb els portaveus per buscar acords que permetin aprovar els comptes. En aquest sentit, el tinent d’alcalde d’Hisenda, Fernando Saporta, ha alertat que Tortosa, si no s’aproven aquests pressupostos, no podrà disposar de l’aportació extraordinària d’1,2 milions d’euros dels tributs de l’Estat.

El tinent d’alcalde també ha indicat que es tracta d’uns pressupostos “tècnics” que actualitzen les partides “a la situació actual”. Això ha de permetre deixar enrere els comptes del 2019, prorrogats fins ara. Alhora ha recordat que els números deixen fora “expressament” les inversions en grans obres per “evitar divergències” amb la resta de grups.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -