14.3 C
Amposta

Som(Riu) Fest s’expandeix amb la #GiraDegoteig: arriba a Roquetes, Amposta i Arnes

Amb aquesta nova edició i la #GiraDegoteig, Som(Riu) Fest es consolida com una plataforma imprescindible per gaudir de la cultura i l'art a les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El projecte Som(Riu) Fest continua creixent i consolidant-se com una cita imprescindible en el panorama cultural de les Terres de l’Ebre. Després de l’èxit de la primera edició, l’organització ha decidit ampliar l’experiència amb la creació de la #GiraDegoteig, una sèrie de primers aperitius del festival que culminarà els dies 15 i 16 de juny a Aldover.

Així, Roquetes, Amposta i Arnes acolliran una programació variada que abasta teatre, dansa, poesia, música en viu i gastronomia, tot amb l’objectiu de celebrar i difondre la rica cultura ebrenca. Tres parades privilegiades que s’han sumat amb entusiasme a aquesta iniciativa, demostrant la seva vocació de ser part activa del teixit cultural de la comarca.

Som(Riu) Fest no només ha captat l’atenció del públic, sinó que també ha rebut el reconeixement de diverses institucions. La Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Baix Ebre, la Fundació Catalunya Cultura i el Ministeri de Cultura han premiat aquest projecte per la seva aposta decidida per la cultura de proximitat, posant en valor les tradicions i la creativitat del territori.

Amb aquesta nova edició i la #GiraDegoteig, Som(Riu) Fest es consolida com una plataforma imprescindible per gaudir de la cultura i l’art a les Terres de l’Ebre, demostrant que la col·laboració entre diferents actors del territori pot generar esdeveniments enriquidors i de qualitat per a tothom.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -