14.3 C
Amposta

Sis nous positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre i 33 casos en data d’aquest juliol

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins aquest dimarts, 13 de juliol, a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 376 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2, 20 dels quals s’han detectat a les residències. Des del divendres les dades han sofert un augment de 18 positius.

Salut data els dos últims casos d’aquest dilluns, 12 de juliol, i durant els tretze dies que portem del mes de juliol s’han datat 33 positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre. El Departament de Salut en tot el mes de juny en data sis i en tot el de maig tretze.

La xifra de casos sospitosos no es facilita perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves a tots aquests casos des de l’atenció primària. En total a les Terres de l’Ebre hi ha 370 casos positius de la Covid-19 i d’aquests 67 s’han considerat positius però no se sap quin dia van tenir la malaltia, per aquest motiu el Departament de Salut ha creat una taula on data tots els casos de coronavirus del territori i en detalla concretament 309, que són els detectats com a cas positiu de coronavirus quan la persona tenia la malaltia.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.186 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 45. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 129 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran un total de 20 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 45 persones fins avui han mort amb la Covid-19 o com a sospitosos, les últimes daten del 10 de juny, i del 25 i el 31 de maig. D’aquestes, 25 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 8 a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – LL. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -