14.3 C
Amposta

Oberta la 9a edició dels Premis IDECE per a fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre

La dotació dels Premis IDECE és de 3.700 euros, amb una aportació de 1.500€ per al primer premi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) obre la novena convocatòria dels Premis per a fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre, tal com publica avui el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Aquests Premis tenen per objectiu fomentar i impulsar la projecció de les comarques ebrenques i alhora reconèixer la creativitat i esforç de l’alumnat que presentin treballs elaborats amb una qualitat de continguts, anàlisi i aprofundiment suficientment acreditats per esdevenir un projecte coherent i d’interès socials que permetin conèixer millor la realitat i les perspectives de futur de les Terres de l’Ebre. Així, els treballs que optin als Premis han de tractar sobre qualsevol àmbit temàtic (medi natural, història, economia, art i patrimoni, etc.) relacionat amb les Terres de l’Ebre i amb el seu desenvolupament.

En aquest sentit, fins al 14 d’agost l’alumnat dels centres educatius de les Terres de l’Ebre que cursen Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Superior i, també aquell alumnat ebrenc de la resta d’instituts de Catalunya o a l’Institut Obert de Catalunya (IOC), poden presentar els seus treballs a la 9a. Edició dels Premis IDECE 2020.

En concret, les persones participants als Premis IDECE han de presentar el treball en paper, en CD o en llapis de memòria USB i el sobre que l’acompanya, amb el formulari normalitzat, de forma presencial a la seu de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre, plaça de Gerard Vergés, 1, 43500 Tortosa.

Els guardonats amb els Premis IDECE tindran una aportació econòmica: el 1r premi 1.500 euros; el 2n premi 1.000 euros; el 3r premi 700 euros i el 4t 500 euros. A més a més, l’IDECE considerarà la possibilitat de publicar, en paper, el treball que hagi obtingut el primer premi.

Amb tot, els Premis poden declarar-se deserts si el jurat considera que els treballs no reuneixen els mèrits suficients per ser guardonats.

El jurat està format pels representants dels departaments d’Ensenyament; de Territori i Sostenibilitat; d’Empresa i Coneixement, i de Joventut de les Terres de l’Ebre, juntament amb dues persones representants de l’IDECE: el director que actua com a president i una tècnica que actua com a secretària.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -