14.3 C
Amposta

Santa Bàrbara impulsa nous serveis per millorar l’ocupabilitat i la inserció laboral de la població

Amb la signatura d’un conveni amb la Fundació Gentis que s’ha formalitzat aquest dijous

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest matí ha tingut lloc a Santa Bàrbara la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Fundació Gentis i l’Ajuntament d’aquest municipi, que té per objectiu apropar a la ciutadania diferents serveis de formació, orientació, intermediació laboral, emprenedoria, mentoratge i assessorament a la població especialment vulnerable, així com el programa de Noves Oportunitats per a persones Joves i el programa Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”.

Amb aquest conveni Fundació Gentis posa a disposició de la població d’aquest municipi tot un seguit de projectes i serveis per a la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral o retorn educatiu dels col·lectius més vulnerables.

L’ajuntament de Santa Bàrbara oferirà aquests serveis en un equipament municipal a través d’equips professionals de la Fundació Gentis que prestaran serveis d’informació i assessorament en diferents àmbits d’interès de les persones que els siguin derivades:

  • Subvencions i ajuts a la contractació.
  • Formació per a la millora de la qualificació professional.
  • Orientació i acompanyament a projectes d’emprenedoria.
  • Catàleg de Formació Ocupacional o del Programa de Noves oportunitats per a Joves de fundació Gentis a les Terres de l’Ebre.
  • Altres programes d’orientació, pràctiques i inserció laboral del SOC que Gentis pugui oferir a la població del municipi.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -