14.3 C
Amposta

Salut informa de 19 positius i 2 morts més de coronavirus a les Terres de l’Ebre

Salut registra 5 morts per coronavirus i 24 positius des d'aquest dilluns a les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins aquest dijous, 23 de juliol, a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 478 casos positius acumulats de coronavirus, 24 dels quals s’han detectat a les residències. Els positius el divendres, 17 de juliol, se situaven en 416. Del diumenge al dilluns hi va haver un augment de 14 casos, del dilluns al dimarts de 10, del dimarts al dimecres de 7 i, aquest últim, del dimecres al dijous de 19 més.

En data de 30 de juny a les Terres de l’Ebre s’havien detectat 337 positius de coronavirus i fins aquest dijous, 23 de juliol, s’han detectat 141 casos més situant la xifra total fins als 478, és a dir, els positius han augmentat en un 41,8%. Salut data casos a cada dia del mes de juliol, i fins avui s’han datat 109 positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre, en tot el mes de juny 5 i en tot el maig 13.

La xifra de casos sospitosos no es facilita perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves a tots aquests casos des de l’atenció primària. En total a les Terres de l’Ebre hi ha 478 casos positius de la Covid-19 i d’aquests 89 s’han considerat positius però no se sap quin dia van tenir la malaltia, per aquest motiu el Departament de Salut ha creat una taula on data tots els casos de coronavirus del territori i en detalla concretament 389, que són els detectats com a cas positiu de coronavirus quan la persona tenia la malaltia.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.238 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 65. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 115 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran un total de 24 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 50 persones fins avui han mort amb la Covid-19 o com a sospitosos, les cinc últimes han tingut lloc aquesta setmana, dues el dilluns, 20 de juliol, i tres el dimarts, 21 de juliol. Del total, 27 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 8 a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -