14.3 C
Amposta

S’acosta la 13a edició de la Mostra Intercultural d’Alcanar

Cada país representat oferirà demostracions culturals i una àmplia varietat de plats típics per a la degustació del públic assistent

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Alcanar es prepara per acollir una nova edició de la seva popular Mostra Intercultural, que tindrà lloc el divendres, 19 d’abril, des de les 19 h fins a les 22 h, a la plaça de la Plataforma en Defensa de les Terres del Sènia, ubicada al Centre Cívic.

Durant tota la jornada, els visitants tindran l’oportunitat de gaudir d’una gran diversitat d’activitats, que inclouran manualitats, exhibicions de vestuari típic i actuacions musicals en directe, a més de la ja tradicional mostra gastronòmica.

La tretzena edició d’aquest esdeveniment cultural destaca per la participació de diverses nacionalitats, entre elles Catalunya, Colòmbia, França, Marroc, Moldàvia, Nicaragua, República Dominicana, Romania i Ucraïna. Cada país representat oferirà demostracions culturals i una àmplia varietat de plats típics per a la degustació del públic assistent.

Les associacions locals que col·laboren en aquesta iniciativa inclouen ARA Burebista, l’Associació de Gent Gran d’Alcanar i l’Associació de Mestresses de Casa d’Alcanar.

La regidora d’Acollida, Acompanyament i Nova Ciutadania, Mar Sancho, ha destacat la importància de celebrar aquest esdeveniment intercultural a la ciutat, afirmant que “és una oportunitat única per enriquir la nostra comunitat amb la diversitat cultural que ens caracteritza.” Sancho també ha subratllat la contribució d’aquesta mostra a la cohesió social i al foment de la convivència pacífica, així com la importància de valorar les aportacions de les diferents cultures en la construcció d’una societat més inclusiva i oberta.

Amb un esperit d’unió i diversitat, la Mostra Intercultural d’Alcanar continua sent un punt de trobada per celebrar i compartir les riqueses de les diferents cultures presents a la comunitat.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -