14.3 C
Amposta

Ramon Bel, nou regidor de Governació d’Amposta i Carla Bonfill, responsable d’espais verds i camins

Canvis al cartipàs municipal pel nomenament de l’alcalde Adam Tomàs com a director de Serveis Territorials d’Empresa i Treball i l’entrada del primer tinent d’alcalde Miquel Subirats com a diputat provincial

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El ple del mes de juliol de l’Ajuntament d’Amposta va donar compte d’alguns canvis dins del Govern Local. El fins ara regidor de Serveis al Territori i Governació, Miquel Subirats, deixa les competències en matèria de Governació i de gestió d’espais verds. En el cas de les competències de Governació les assumeix el fins ara regidor de Festes, Ramon Bel, que passa a ser regidor de Festes i Governació. Pel que fa, a la gestió d’espais verds i camins, serà la regidora de Medi Rural, Carla Bonfill, qui assumeix aquestes competències, que se sumen també a les competències de Joventut i Participació i Transparència.

Aquests canvis en el cartipàs municipals es deriven després del nomenament de l’alcalde, Adam Tomàs, com a director de serveis territorials d’Empresa i Treball i el nomenament del primer tinent d’alcalde, Miquel Subirats, com a diputat provincial del Servei d’Atenció al Territori de la Diputació de Tarragona.

Redacció – Ll. S.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -