14.3 C
Amposta

Quantes espècies d’ocells podem detectar a les Terres de l’Ebre des de casa en 24 hores?

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Riuada de Moixons és una jornada de comptatge d’espècies d’ocells intensiva a les Terres de l’Ebre organitzada per l’Associació ornitològica Picampall durant l’època de migració. Amb la finalitat d’aconseguir una llista conjunta amb el nombre màxim d’espècies possible, cooperativament, sense equips que competeixen entre ells sinó conjuntament. En la versió confinament, totes les espècies s’han de detectar dins la zona de confinament.

L’activitat comprendrà només un tram horari. La durada de l’activitat serà de 24 hores, des de les 8 del vespre del 25 d’abril fins a les 8 del vespre del dia següent, 26 d’abril. Dins d’aquest horari els equips poden decidir lliurement l’hora d’inici i final, sense estar obligats a fer el màxim.

Tot aquell territori de confinament comprès en alguna de les 4 comarques de les Terres de l’Ebre, que són Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre, inclosa la zona costera de les comarques del Baix Ebre i del Montsià. Només les aus detectades en aquest territori seran incloses en la llista de resultats.

La Riuada de Moixons és una activitat oberta a tothom qui estigui confinat a les Terres de l’Ebre

Es podrà inscriure en solitari o en equips. En el cas dels equips, tots els membres hauran de romandre junts a una distància que permeti comunicar-se entre ells de forma directa, de tal manera que la distància de contacte vocal és la que marcarà el límit de separació. No es podran utilitzar telèfons mòbils ni aparells de ràdio per a comunicar-se entre els membres de l’equip.

En cas d’inscriure’s en equip, només es podran comptar aquelles espècies que han pogut ser identificades per tots els membres de l’equip.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -