14.3 C
Amposta

Primera edició de l’Antena Caro Fest, el festival que vol promocionar els creadors musicals ebrencs

Per complementar-ho, s'ha creat el programa de ràdio, "A fer Punyetes", que entrevistarà i promocionarà als protagonistes d'aquesta comunitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Roquetes i EbRememberFest coorganitzen el 1r festival “Antena Caro FEST” que se celebrarà el dissabte 18 de maig a la zona esportiva municipal. El festival, on col·laboren també les àrees de Joventut i Esport de l’Ajuntament de Roquetes, vol arribar a ser un esdeveniment de referència entre els joves i alhora convertir-se en una plataforma per donar a conèixer i promocionar els creadors musicals del territori que forment part de la comunitat de la música jove més actual.

El lloc escollit per fer el festival és la zona esportiva municipal de Roquetes, en concret on es troba la pista de vòlei platja, que estarà envoltada amb tanques amb un únic accés. A l’interior del recinte hi haurà els food trucks, La Casa de la Brasa, Monster Crep i JK Food, un servei de barra i zones amb ambients diferenciats amb pantalles instal·lades que permetran seguir en tot moment el que estigui passant a l’escenari, captat per diverses càmeres que també emetran les imatges en directe pel canal de YouTube d’Antena Caro. La seguretat del festival anirà a càrrec d’una empresa privada de seguretat i a més també s’instal·larà un punt Lila que donarà assistència i assessorament al públic assistent.

La infraestructura del festival anirà a càrrec d’EbRememberFest, empresa professional especialitzada en l’organització d’esdeveniments, que s’encarregarà del muntatge de l’escenari que comptarà amb projecció a un total de 30 metres quadrats de pantalles led, il·luminació espectacular, i el més important, amb un equip de sonorització amb 40.000 W de potència que permetrà gaudir al públic assistent de la màxima qualitat de so.

Antena Caro FEST constarà de dues parts diferenciades, la primera començarà a les 5 de la tarda, amb la col·laboració del club de vòlei platja Roquetes que organitzarà un campionat d’All-Star del voleibol de la UBL, on participaran diversos equips formats pels millors jugadors de cadascuna de les posicions de joc d’un equip de vòlei. Una hora més tard, a les 6 de la tarda, s’iniciarà el concurs de DJ’s, que estarà dividit en tres estils musicals, Techno, Remember i Urban. En total s’han inscrit 46 DJ’s, dels quals només 4 de cada estil musical han estat escollits per votació a la web de la comunitat musical: https://jump2music.com/evento/ebrememberfest/ per participar finalment al concurs, on un jurat que estarà format per DJ’S de reconegut prestigi de les Terres de l’Ebre, escollirà el DJ guanyador de cada categoria.

En finalitzar el concurs de cadascun dels estils musicals hi haurà l’actuació d’artistes locals, el cantautor Toni Alcoba, els germans J&Q amb Morales i una espectacular exhibició de ball a càrrec de Roketes Balla.

El premi per al guanyador de cada estil musical seran 300 euros, amb els quals podran adquirir qualsevol material que desitgen a un establiment especialitzat en equipaments per a DJ’s. Tots els DJ’s participants rebran un trofeu commemoratiu del festival.

Cartell de la primera edició del concurs de DJ’S d’Antena Caro Fest, 2024.

La segona part de l’Antena Caro FEST començarà a les 12 de la nit, amb l’actuació de TGSN, un duet de deejays destacats de l’escena musical urbana i comercial, format pels germans Daniel i Abel Bueno, la motivació que senten per la música i els aparells electrònics i la compenetració que tenen entre ells és única i això fa que aconsegueixin unes barreges electritzants i molt espectaculars, no només la música fa que diverteixin el públic sinó el mateix espectacle que ofereixen, animant la gent a participar en la mateixa festa.

Finalment, el festival Antena Caro FEST el clourà l’actuació destacada de Ramsés López, ràdio DJ dels 40 Urban, i productor conegut com “El Faraón”, deejay amb més trajectòria de la comunitat urbana número 1 del panorama musical.

Cartell de la primera edició d’Antena Caro Fest, 2024.

Les entrades a l’Antena Caro FEST es podran comprar el mateix dia del festival a taquilla al preu de 6 euros l’entrada per a la tarda, primera part del festival, amb el concurs de DJ’s, i al preu de 12 euros per a l’entrada de la nit, amb les actuacions dels deejays TGSN i el ràdio DJ Urban, Ramsés López. A les 22 h es lliurarà polsera d’accés per a la nit, a tots els assistents de la tarda que es trobin dins del recinte.

El festival està adreçat a tots els públics. Les entrades també es poden comprar de forma anticipada en aquest enllaç, aconseguint un estalvi al preu de taquilla. Totes les entrades donaran dret a una consumició, i a més, també inclouran l’obsequi d’un producte de promoció del festival, a escollir entre una samarreta, una gorra de platja o un lanyard, fins a esgotar existències.

Els menors de 12 anys tindran l’entrada gratuïta i hauran d’anar acompanyats per un adult i una autorització signada. A partir dels 13 anys ja es pagarà entrada, i fins als 15 anys hauran d’anar acompanyats per un adult i una autorització signada. Dels 16 fins als 17 anys, només caldrà una autorització signada.

Des d’Antena Caro es vol aconseguir que el festival Antena Caro FEST es pugui arribar a convertir amb un esdeveniment de referència per als joves de les Terres de l’Ebre, i que al mateix temps esdevingui una plataforma que serveixi per donar a conèixer i promocionar a tots els creadors musicals emergents del nostre territori.

Per assolir aquest objectiu, a més del festival, Antena Caro posarà tot el seu potencial a disposició de tota aquesta comunitat de creadors musicals per a convertir-se en l’altaveu que els doni a conèixer. Per començar, tots els DJ’s participants en el concurs de l’Antena Caro FEST, participen en un programa de ràdio especial que servirà per promocionar les seves sessions musicals.

A més, s’ha creat el programa de ràdio, “A fer Punyetes”, que de manera divertida i informal comentarà els temes d’actualitat i a més també entrevistarà i promocionarà als protagonistes de tota aquesta comunitat de creadors musicals emergents del nostre territori. Tot aquest projecte per donar a conèixer aquest talent creatiu que tenim al territori comença amb l’Antena Caro FEST, amb l’objectiu d’arribar al seu punt de consolidació l’any 2027, coincidint amb la celebració dels 40 anys d’Antena Caro, l’emissora municipal de Roquetes.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -