14.3 C
Amposta

Presentació del llibre «La flota de pesca marítima i fluvial del Districte Marítim de Tortosa (1857-1942)», de Toni Cartes 

Toni Cartes, historiador i arqueòleg, és conegut pels seus treballs sobre la història romana de les Terres de l’Ebre i el patrimoni marítim

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Fundació Privada Duran&Martí celebra el 30è aniversari amb la presentació del llibre “La flota de pesca marítima i fluvial del Districte Marítim de Tortosa 1857-1942”, de Toni Cartes Reverté, guanyador de la XXVIII Beca Pepita Martí de Duran.

L’Inici d’una Recerca – L’obra de Cartes Reverté inicia una investigació crucial sobre la flota pesquera del Baix Ebre, amb especial atenció als ports de l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i la Cava, a més del desaparegut port de Tortosa.

Una Perspectiva Singular – La recerca es limita als ports del Districte de Tortosa, destacant la flota dedicada a la pesca fluvial, una particularitat de la regió.

El Perfil de l’Autor – Toni Cartes, historiador i arqueòleg, és conegut pels seus treballs sobre la història romana de les Terres de l’Ebre i el patrimoni marítim.

La Fundació Privada Duran&Martí

Contribució a la Cultura Catalana – La fundació, en el seu 30è aniversari, promou la recerca i la cultura catalanes, destacant les beques “Pepita Martí de Duran” i per a estudis artístics.

Suport a la Investigació – Les beques han beneficiat nombrosos investigadors i artistes de les Terres de l’Ebre, consolidant la seva contribució al patrimoni cultural.

Per a més informació sobre les activitats de la Fundació, visiteu el seu lloc web.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -