14.3 C
Amposta

Organitzen un tast d’oli gratuït i obert a la ciutadania a l’Escola d’Art i Cultura a Tortosa

Un tast d’oli per descobrir i assaborir les qualitats dels olis guardonats en la darrera edició dels Premis CDO

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dissabte dia 18 de novembre la Diputació de Tarragona convida la ciutadania a fer un tast d’oli per descobrir, aprendre i comprendre les qualitats d’un dels productes més preuats de la demarcació: l’oli d’oliva verge extra (OOVE).

En aquest tast, guiat per l’expert Eudald Salvat, membre del panell de tast d’oli de Catalunya, es posaran en valor les propietats organolèptiques d’aquest producte: l’aroma, el gust, l’olor i la textura de l’oli d’oliva verge extra de les DOP de la demarcació de Tarragona: DOP Siurana, DOP Baix-Ebre Montsià i DOP Terra Alta. En el taller s’aprendrà a diferenciar un oli comercial d’un oli d’oliva verge extra.

El tast és gratuït i té una durada aproximada d’una hora. Les places són limitades i s’atendran per ordre d’inscripció, que es realitza des de la de la web de la Diputació de Tarragona.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -