14.3 C
Amposta

Obert el termini per participar al premi de promoció turística a les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La data d’inscripció finalitza el 15 de setembre. Els premis es lliuraran durant la Nit del Turisme, al novembre.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha convocat la XXVIII edició del Premi Jordi Cartanyà, que reconeix la qualitat i originalitat de materials de promoció turística o campanya publicitària que hagin estat produïts i/o editats entre el setembre de l’any passat i el setembre de l’any actual. El premi s’atorga a dues categories: Litoral de la Costa Daurada i/o les terres de l’Ebre i Interior de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. La dotació total és de 6.000 €, distribuïts a parts iguals entre les dues categories.

Poden ser beneficiaris dels premis les entitats locals, les persones jurídiques i les físiques. El jurat valorarà el material o campanya publicitària que sobresurti per un aspecte o característica concreta que el diferenciï dels altres materials presentats al concurs. Els guardons es lliuraran durant la Nit del Turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, que el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona celebrarà al novembre.

Els candidats/es trobaran les bases completes i documentació per optar al premi a la Seu electrònica de la Diputació de Tarragona:https://seuelectronica.dipta.cat.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -