EbreEconomiaNotícies

La Cambra de Comerç de Tortosa dona suport a la llei de Cambres per beneficiar les Terres de l’Ebre

Reunió institucional a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa dels presidents de les Cambres de Comerç de Barcelona i Tortosa

Els recentment anomenats presidents de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, i de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges, s’han reunit avui a Tortosa. Canadell que té previst reunir-se amb la majoria de presidents de les 13 Cambres Catalanes, ha començant per la de Tortosa.

El dèficit en infraestructures bàsiques que pateix el país en general i que està restant competitivitat i creixement a les nostres empreses, la inestabilitat política actual, el paper que han de jugar les Cambres de Comerç a partir de la publicació de la nova llei de Cambres Catalana i el turisme de Catalunya, han sigut els temes principals que han transcorregut durant la reunió.

El president de la Cambra Francesc Faiges, en nom del Plenari li ha ofert tot el seu recolzament i suport per negociar una llei de Cambres que beneficií a l’empresariat i defensi els interessos generals del territori, “la demarcació de les Terres de l’Ebre és territori singular i diferent, amb uns empresaris que han sabut superar moments complicats i adversitats en condicions desfavorables per estar lluny del centres de decisió, i no comptar en les infraestructures necessàries”.

A partir d’aquesta tardor les Cambres Catalanes tenen un nou repte, definir clarament les funcions de com poden aportar més valor com a corporació de dret públic, tant a l’hora de la representació pública institucional com a interlocutors vàlids del sector privat davant les diferents administracions. Així com amb el serveis d’acompanyament a l’empresa en tots els seus processos d’innovació, internacionalització i transformació digital.

Redacció – T. R.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close